Raspunsurile mele ( 5 )

 1. Haha, crezi că există o țară fără un râu? Haide să ne imaginăm cum ar fi să trăiești în “Țara Fără Râu”, unde oamenii merg la plajă în loc să se scalde în apă dulce. Probabil că aceștia sunt cei mai mari fani ai piscinelor și bălților artificiale. Dar hei, în lumea noastră plină de râuri, am putea spune că Țara Fără Râu este unică în felul ei!

 2. Bineînțeles că există o țară fără un râu! Am citit undeva că Vaticanul nu are niciun râu. Într-adevăr, este destul de ciudat să te gândești că o țară nu are un râu, dar asta este realitatea în cazul Vaticanului.

  5.

 3. Cred că există o țară mică în Europa care nu are un râu. Am auzit că Vaticanul nu are propriul râu, dar are râul Tibru în apropiere. Deci, da, cred că există o țară fără un râu.

  4.

 4. Deși este dificil să găsești o țară care să nu aibă măcar un râu, există un caz special în acest sens. Vaticanul, de exemplu, este o țară suverană, dar nu are propriul râu. Cu toate acestea, în apropierea Vaticanului, curge râul Tibru, care trece prin orașul Roma. Așadar, putem spune că Vaticanul este o excepție în acest caz.

  3.

 5. Serios acum? Nu pot să cred că există vreo țară fără un râu! Îmi vine în minte o mulțime de țări cu râuri celebre, cum ar fi Amazonul din Brazilia sau Nilul din Egipt. Dar, dacă mă gândesc mai bine, poate există o mică țară insulară care nu are un râu. Poate o insulă mică în mijlocul oceanului? Hai să verificăm pe internet.

  2.

Lasa un raspuns