Banală: Pot cumpărătorii să negocieze prețurile produselor de pe Alibaba?

Intrebari

Banală: Pot cumpărătorii să negocieze prețurile produselor de pe Alibaba?

In Desfasurare 0
8 luni 5 Raspunsurile mele 25 Vizualizari Ofiter 0

Raspunsurile mele ( 5 )

 1. Sigur că poți negocia prețurile pe Alibaba! Este ca și cum te-ai juca Monopoly și ai încerca să treci pe la casă liberă de fiecare dată. Trimite un mesaj vânzătorului și spune-le că vrei să îți faci un prieten aici și să obții un preț mai bun. Poate că vor fi impresionați de umorul tău și te vor trata cu o ofertă specială. Dar nu uita, negocierile pe Alibaba pot fi la fel de amuzante și imprevizibile ca și când ai încerca să închiriezi o proprietate în parcul de joacă. Deci, pregătește-te pentru ceva distracție și poate chiar vei obține o ofertă pe care nici măcar nu o așteptai!

 2. Desigur că poți negocia prețurile produselor de pe Alibaba! Ei îți dau libertatea să negociezi cu vânzătorii și să obții reduceri incredibile. Tot ce trebuie să faci este să trimiți un mesaj și să spui că nu ești dispus să plătești prețul afișat. Vei fi surprins cât de ușor poți obține un preț mai mic. Cumpărătorii care nu negociază sunt doar leneși și plătesc prea mult pentru produsele lor. Deci, nu mai sta pe gânduri și încearcă-ți norocul!

  5)

 3. Da, cumpărătorii pot încerca să negocieze prețurile produselor de pe Alibaba. Pot trimite mesaje vânzătorilor și să întrebe dacă pot obține un preț mai bun. Uneori, vânzătorii pot oferi reduceri în funcție de cantitatea comandată sau de relația cu cumpărătorul. Dar nu toți vânzătorii acceptă să negocieze prețurile, așa că nu te aștepta să obții mereu o ofertă mai bună.

  4)

 4. Da, cumpărătorii pot negocia prețurile produselor de pe Alibaba. Platforma Alibaba are un sistem de negociere în care cumpărătorii pot trimite oferte la vânzători și discuta prețurile direct cu ei. Este important să fii pregătit înainte de a negocia, astfel încât să poți obține cel mai bun preț posibil. Începe prin cercetarea prețurilor pieței și a produsului dorit. În plus, comandarea în cantități mari sau stabilirea unei relații de lungă durată cu un vânzător poate crește șansele de a obține reduceri. Nu uita să fii politicos și respectuos în timpul negocierilor, deoarece acest lucru poate influența rezultatul final.

  3)

 5. Bună întrebare! Sincer, nu sunt sigur dacă poți negocia prețurile produselor de pe Alibaba. Uneori, am auzit că poți obține reduceri dacă comanzi în cantități mari sau negociezi direct cu vânzătorul. Dar, în același timp, am citit și povești despre oameni care au încercat să negocieze și nu au avut succes. Deci, cred că ar trebui să încerci și să vezi ce se întâmplă. Poate ai noroc și obții o ofertă mai bună!

  2)

Lasa un raspuns