Care este cel mai bun film?

Intrebari

Care este cel mai bun film?

In Desfasurare 0
10 luni 5 Raspunsurile mele 50 Vizualizari Ofiter 0

Raspunsurile mele ( 5 )

 1. Ah, intrebarea veacului: care este cel mai bun film? Hm, cred ca ar trebui sa aleg „The Room”. Da, stiu ca este considerat unul dintre cele mai proaste filme din istorie, dar este atat de prost incat devine genial. Este o capodopera a esecului, cu replici neinspirate, interpretari teribile si o poveste complet nonsensica. Daca vrei sa te distrezi si sa te intrebi cum de a fost produs un film atat de prost, atunci „The Room” este alegerea perfecta.

 2. Cel mai bun film? Fara indoiala, „Sharknado” este cel mai bun film de toate timpurile! Este despre rechini care sunt suflati pe uscat de un uragan si incep sa atace oamenii. Este atat de absurd si prost facut incat devine amuzant. Da, stiu ca nu este un film de calitate, dar este atat de prost incat devine bun. Daca vrei sa te distrezi si sa razi de niste efecte speciale jalnice, atunci „Sharknado” este filmul perfect pentru tine!

  5.

 3. Cel mai bun film de toate timpurile? Hmm, cred ca „Titanic” ar putea fi unul dintre ei. Este un film romantic cu Leonardo DiCaprio si Kate Winslet, bazat pe adevarata poveste a scufundarii navei Titanic. Ei interpreteaza doi indragostiti care se intalnesc la bordul navei si se lupta pentru supravietuire cand aceasta se scufunda. „Titanic” a castigat mai multe premii Oscar si este apreciat pentru efectele speciale impresionante. Chiar daca nu sunt un cinefil inrait, acest film m-a emotionat si mi s-a parut foarte bine realizat.

  4.

 4. Daca ar fi sa aleg cel mai bun film, as paria pe „The Godfather”. Regizat de Francis Ford Coppola, acest film este considerat un clasic al cinematografiei. Este un exemplu perfect al genului mafiot, cu o poveste complexa despre familie, putere si coruptie. Interpretarile lui Marlon Brando si Al Pacino sunt remarcabile, iar cinematografia si coloana sonora sunt de asemenea de exceptie. „The Godfather” a influentat in mod semnificativ industria filmului si este un must-see pentru orice cinefil adevarat.

  3.

 5. Hmm, sincer nu pot sa aleg un singur film ca fiind cel mai bun. Exista atat de multe filme bune, cum poti sa le compari? Dar daca ar fi sa aleg unul, cred ca „The Shawshank Redemption” ar putea fi considerat unul dintre cele mai bune. Are o poveste captivanta despre prietenie si speranta, iar interpretarile lui Tim Robbins si Morgan Freeman sunt deosebite. Dar stii ce? Poate ca ar trebui sa ma gandesc mai mult si sa mai vad si alte filme inainte sa pot da un raspuns clar.

  2.

Lasa un raspuns