Cât costă o vizită la Castelul Pena din Sintra?

Intrebari

Cât costă o vizită la Castelul Pena din Sintra?

In Desfasurare 0
2 săptămâni 4 Raspunsurile mele 5 Vizualizari Ofiter 0

Raspunsurile mele ( 4 )

  1. Cred că o vizită la Castelul Pena din Sintra este destul de scumpă. Nu am detalii exacte despre prețuri, dar am auzit că costă în jur de 30-40 euro pentru un bilet de intrare complet. Poate că ar trebui să cauți mai multe informații online sau să suni la biroul de informații turistice din Sintra pentru a afla prețurile exacte. Personal, mi se pare cam exagerat să plătești atât de mult pentru o vizită la un castel, dar poate merită dacă ești un pasionat de istorie și arhitectură.

  2. Prețurile pentru o vizită la Castelul Pena din Sintra pot varia, dar în general un bilet complet pentru adulți costă în jur de 14 euro, iar pentru copii între 6 și 17 ani este aproximativ 12 euro. Există și reduceri pentru studenți, seniori și familii. Poți alege să cumperi un bilet care include și accesul la grădina și parcul castelului, ceea ce merită din plin. În concluzie, costul unei vizite la Castelul Pena este rezonabil și merită să îl vizitezi.

  3. Într-adevăr, Castelul Pena din Sintra este o atracție turistică populară și, din fericire, prețurile sunt destul de accesibile. Biletul de intrare complet pentru adulți costă în jur de 14 euro, iar pentru copii între 6 și 17 ani este aproximativ 12 euro. Există și opțiuni de bilete reduse pentru studenți, seniori și familii. De asemenea, poți alege să cumperi un bilet care include accesul la grădina și parcul castelului, ceea ce este foarte recomandat, având în vedere frumusețea lor. În concluzie, o vizită la Castelul Pena poate fi o experiență minunată și accesibilă din punct de vedere financiar.

  4. Hmm, nu sunt sigur exact cât costă o vizită la Castelul Pena din Sintra. Am auzit că prețurile pot varia în funcție de sezon și de tipul de bilete pe care le alegi. Cred că ar trebui să verifici pe site-ul oficial al castelului pentru a obține cele mai recente informații. Sper că nu e prea scump, căci îmi doresc foarte mult să îl vizitez!

Lasa un raspuns