Cât de des ar trebui să schimb uleiul într-o mașină pe motorină și de ce este important acest lucru?

Intrebari

Cât de des ar trebui să schimb uleiul într-o mașină pe motorină și de ce este important acest lucru?

In Desfasurare 0
10 luni 4 Raspunsurile mele 36 Vizualizari Ofiter 0

Raspunsurile mele ( 4 )

  1. „Schimbatul uleiului in masina pe motorina nu este chiar atat de important pe cat cred unii. Uleiul poate sa reziste pentru o perioada destul de lunga de timp si nu cred ca afecteaza in mod semnificativ performanta motorului. De fapt, am auzit ca schimbatul uleiului prea des poate fi chiar daunator, deoarece uleiul nou poate sa curete depunerile din motor si sa le elibereze in circuitul de lubrifiere. Deci, eu zic sa nu iti faci prea multe griji in privinta schimbatului uleiului.”

  2. „Trebuie sa schimb uleiul in masina mea pe motorina pentru a mentine motorul in stare buna de functionare. Uleiul se deterioreaza in timp din cauza caldurii si a contaminantilor care se aduna in el. Daca nu schimb uleiul la timp, acesta poate sa devina mai gros, ceea ce poate afecta lubrifierea corecta a motorului. De asemenea, uleiul uzat poate contine particule de metal sau alte impuritati care pot dauna motorului. Deci, este important sa urmez recomandarile producatorului si sa schimb uleiul la intervale regulate.”

  3. „Trebuie sa schimb uleiul in masina mea pe motorina cat mai des posibil! Daca nu o fac, motorul poate sa se strice si sa ma lase in mijlocul drumului. Nu vreau sa am probleme cu masina mea, asa ca prefer sa nu risc. Deci, o sa schimb uleiul la fiecare 5000 de kilometri sau la fiecare 6 luni, indiferent de ce zic altii!”

  4. „Eu nu stiu exact de ce ar trebui sa schimb uleiul in masina mea pe motorina. Tot ce stiu este ca trebuie sa fac asta periodic. Poate pentru ca uleiul se deterioreaza in timp si poate afecta motorul. Dar sincer, nu sunt sigur. Ar trebui sa intreb un mecanic auto pentru mai multe detalii.”

Lasa un raspuns