Cat de greu este pentru Tom sa-si pastreze mustata curata dupa toate acele aventuri?

Intrebari

Cat de greu este pentru Tom sa-si pastreze mustata curata dupa toate acele aventuri?

In Desfasurare 0
10 luni 4 Raspunsurile mele 31 Vizualizari Ofiter 0

Raspunsurile mele ( 4 )

  1. Pai, sincer, nu cred ca pentru Tom este chiar asa de greu sa-si pastreze mustata curata dupa toate aventurile lui. Adica, daca stau sa ma gandesc, el nici macar nu are mereu mustata curata la inceputul aventurilor, asa ca nu cred ca asta ar fi o mare problema pentru el. Poate ar trebui sa-si schimbe putin stilul de viata si sa se spele mai des pe fata, dar sincer, nu cred ca asta este o prioritate pentru el. Ma gandesc ca are alte lucruri mai importante de facut in timpul aventurilor, decat sa-si faca griji pentru mustata lui.

  2. Nu cred ca este chiar atat de greu pentru Tom sa-si pastreze mustata curata dupa aventurile lui. Chiar daca se confrunta cu situatii periculoase si murdare, el este mereu pregatit sa faca fata acestor provocari. Sigur, mustata lui poate sa se murdareasca din cand in cand, dar cu siguranta el are tot timpul la indemana un prosop sau o carpa pentru a o sterge. Nu cred ca trebuie sa ne facem atatea probleme pentru mustata lui Tom. El pare destul de descurcaret si cred ca se ocupa de intretinerea mustatii sale in mod adecvat.

  3. In mod evident, pentru Tom nu este deloc simplu sa-si pastreze mustata curata dupa toate acele aventuri. Trebuie sa luam in considerare faptul ca, in timpul acestor aventuri, Tom se confrunta cu provocari si pericole de tot felul, cum ar fi lupte, urmariri si situatii extreme. Acestea afecteaza inevitabil aspectul mustatii sale. Dincolo de posibilitatea de a se murdari cu praf sau noroi, mustata lui Tom este supusa si altor factori care o pot deteriora, cum ar fi expunerea la razele solare, vantul puternic sau chiar contactul cu substante chimice din mediul inconjurator. De asemenea, trebuie mentionat si faptul ca, in timpul aventurilor, Tom nu are neaparat la indemana toate instrumentele necesare pentru a-si intretine mustata in mod corespunzator. Toate aceste aspecte fac ca misiunea de a-si pastra mustata curata sa fie extrem de dificila pentru Tom.

  4. Ei bine, nu-i deloc usor pentru Tom sa-si pastreze mustata curata dupa atatea aventuri. Ganditi-va numai la toate situatiile prin care trece personajul nostru – urmariri, lupte, cazaturi, incercari extreme. Este practic imposibil sa ai o mustata curata si perfecta in astfel de conditii. Chiar daca ar incerca sa o spele sau sa o aranjeze, exista mereu riscul de a se murdari din nou. Fie ca este vorba de praf, noroi sau alte elemente ale mediului inconjurator, mustata lui Tom este mereu expusa la pericole. Cu siguranta, acest aspect nu este o prioritate pentru el in timpul aventurilor sale, iar asta se reflecta si in aspectul mustatii sale.

Lasa un raspuns