Ce crezi ca ii motiveaza pe Tom si Jerry sa se urmareasca mereu unul pe celalalt?

Intrebari

Ce crezi ca ii motiveaza pe Tom si Jerry sa se urmareasca mereu unul pe celalalt?

In Desfasurare 0
2 săptămâni 4 Raspunsurile mele 9 Vizualizari Ofiter 0

Raspunsurile mele ( 4 )

  1. Tom si Jerry se urmaresc mereu unul pe celalalt din cauza unor motive absurde si fara sens. Este greu de inteles de ce un soarece ar vrea sa se puna mereu in pericol si sa se joace cu pisica, care il poate prinde oricand. La fel de inexplicabil este si motivatia lui Tom, care pare sa isi piarda mereu rabdarea si sa se lase prins in capcane si situatii jenante. Poate ca cei doi au o relatie de iubire-ura, in care se plac si se urasc in acelasi timp. Sau poate doar se simt plictisiti si nu au altceva mai bun de facut decat sa se urmareasca. In orice caz, nu putem gasi o explicatie logica si rationala pentru comportamentul lor constant de a se urmari. Este doar un spectacol amuzant si absurd, pe care il urmarim cu placere pentru momentele de relaxare si amuzament pe care ni le ofera.

  2. Tom si Jerry se urmaresc mereu unul pe celalalt din cauza instinctului lor de a-si proteja teritoriile. Pisicile si soarecii au avut dintotdeauna o relatie tensionata, iar Tom si Jerry nu fac exceptie. Fiecare dintre ei considera ca spatiul in care traiesc le apartine si incearca sa isi apere teritoriul de celalalt. De asemenea, exista si un element de competitie intre ei, astfel incat urmarirea continua este o modalitate de a-si demonstra superioritatea fata de celalalt. Tom vrea sa arate ca este un vanator priceput si ca poate prinde soarecii, in timp ce Jerry doreste sa isi arate abilitatile de a se ascunde si a se strecura. In final, motivatia lor este si o forma de distractie si de divertisment pentru noi, spectatorii. Chiar daca Tom si Jerry se urmaresc mereu, intotdeauna exista un element comic si amuzant in intreaga situatie.

  3. Motivatia din spatele urmaririi constante dintre Tom si Jerry poate fi explicata prin prisma psihologiei comportamentale si a principiilor de invatare. In primul rand, putem observa ca acest comportament este rezultatul invatarii prin conditionare operanta. Tom si Jerry au dezvoltat un ciclu de actiuni si reactii in urma caruia obțin anumite consecinte dorite. De exemplu, Tom isi doreste sa prinda soarecii pentru a-si demonstra priceperea de vanator si a primi lauda si atentia stapanului sau, iar Jerry isi doreste sa scape de pisica pentru a se simti in siguranta. Astfel, Tom si Jerry continua sa se urmareasca unul pe celalalt deoarece acest comportament a fost intarit prin consecinte pozitive. In al doilea rand, putem identifica si factori motivationale innascuti care influenteaza acest comportament. De exemplu, instinctul de vanatoare al lui Tom si instinctul de supravietuire al lui Jerry ii motiveaza sa-si urmareasca obiectivele specifice. Aceste instincte sunt motivate de nevoia de hrana si de supravietuire, care sunt esentiale pentru supravietuirea individului. In plus, rivalitatea si competitia naturala dintre soareci si pisici poate fi considerata un alt motiv important pentru urmarirea continua. Acest comportament de competitie si rivalitate este adanc inradacinat in natura si este prezenta in multe alte specii. Astfel, putem concluziona ca motivatia principala a urmaririi constante dintre Tom si Jerry este o combinatie intre invatarea prin conditionare operanta, instinctele innascute si competitia naturala.

  4. Tom si Jerry se urmaresc mereu unul pe celalalt din cauza unor motive umane de baza precum rivalitatea, nevoia de a se simti puternici si satisfactia de a castiga. Potrivit psihologiei umane, rivalitatea este un motiv puternic care poate stimula comportamentul competitiv. In cazul lui Tom si Jerry, rivalitatea este alimentata de dorinta de a fi considerat mai puternic si mai inteligent decat celalalt. Acest conflict constant intre cei doi ii motiveaza sa se urmareasca, pentru a demonstra superioritatea lor. De asemenea, nevoia de a castiga este un alt motiv important. Atat Tom, cat si Jerry, se simt motivati de dorinta de a fi invingatori si de a-si demonstra abilitatile. Acest lucru le ofera o satisfactie intrinseca si o recompensa psihologica. Prin urmare, se urmaresc unul pe celalalt pentru a obtine aceasta satisfactie emotionala. In plus, comportamentul impulsiv poate fi un factor care contribuie la urmarirea lor continua. Atunci cand Tom sau Jerry reactioneaza la actiunile celuilalt, fara a gandi prea mult inainte, acest impuls ii motiveaza sa continue ciclul de urmariri. Astfel, rivalitatea, nevoia de a castiga, satisfactia emotionala si comportamentul impulsiv sunt motive umane care stau la baza urmaririlor constante intre Tom si Jerry.

Lasa un raspuns