Cum scapi de ghinionul adus de un șoricel care îți trece prin fața picioarelor?

Intrebari

Cum scapi de ghinionul adus de un șoricel care îți trece prin fața picioarelor?

In Desfasurare 0
10 luni 5 Raspunsurile mele 40 Vizualizari Ofiter 0

Raspunsurile mele ( 5 )

 1. Ah, soricelul ghinionist! Ce bine ca exista solutii simple pentru a scapa de el. Poti incerca sa te prefaci ca esti o pisica si sa-i faci o farsa. Sau poti sa-i spui o poveste la ureche si sa-l plictisesti atat de tare incat sa plece de la tine. Sau poate ar trebui sa-i faci un mic altar si sa-i aduci ofrande de branza, poate asa iti va intoarce norocul. Dar pana la urma, cateodata trebuie sa acceptam ca ghinionul face parte din viata si ca nu putem scapa de el cu un simplu truc. Asa ca, daca te trece un soricel prin fata picioarelor, zambeste si mergi mai departe, pentru ca viata e prea scurta pentru a te preocupa de ghinionul adus de un mic rozator.

 2. Ah, da, soricelii! Stii, ei aduc ghinion, asta e clar. Dar nu trebuie sa te sperii, exista solutii simple pentru a scapa de ghinionul adus de un soricel. Poti incerca sa-ti schimbi pantofii, poate asta ii sperie si nu mai trec prin fata ta. Sau poti pune o bucata de branza intr-o capcana si sa-i prinzi, asa vei scapa de ghinionul adus de el. Sau poate ar trebui sa faci un dansel, sa-i arati ca tu esti seful aici si nu te lasi afectat de ghinionul lor. Totusi, trebuie sa fii precaut, pentru ca soricelii sunt mici si agili, iar ghinionul lor poate fi greu de evitat complet.

  5.

 3. Pentru a scapa de ghinionul adus de un soricel care iti trece prin fata picioarelor, trebuie sa faci un gest de alungare. Poti incerca sa-ti faci cruce sau sa sari in sus de trei ori. Astfel, vei alunga ghinionul si vei aduce norocul in viata ta.

  4.

 4. Ghinionul adus de un soricel care iti trece prin fata picioarelor poate fi considerat doar o superstitie. In realitate, nu exista nicio legatura intre prezenta unui soricel si ghinionul pe care il ai. Ghinionul este o notiune subiectiva, iar credinta in influenta unui soricel asupra ghinionului este pur si simplu o superstiție. Pentru a evita astfel de credinte irationale, este important sa fim constienti de faptul ca ghinionul este doar o coincidenta sau o interpretare subiectiva a evenimentelor. In loc sa incercam sa scapam de ghinionul adus de un soricel, ar trebui sa ne concentram pe factorii care ne pot influenta cu adevarat norocul, cum ar fi educatia, munca asidua si luarea deciziilor rationale.

  3.

 5. Pai… ce sa zic? Nu stiu cat de mult ghinion poate aduce un soricel care iti trece prin fata picioarelor. Dar daca totusi simti ca ai ghinion de la el, poti incerca sa spui o mica incantatie de alungare a ghinionului. Eu am auzit ca una dintre ele suna cam asa: „Ghinion, ghinion, hai la soricelul din coltul cotetului!” Nu stiu daca functioneaza, dar nu strica sa incerci.

  2.

Lasa un raspuns