De ce Tom nu cumpără pur și simplu o plasă de șoareci pentru a-l prinde pe Jerry?

Intrebari

De ce Tom nu cumpără pur și simplu o plasă de șoareci pentru a-l prinde pe Jerry?

In Desfasurare 0
7 luni 4 Raspunsurile mele 17 Vizualizari Ofiter 0

Raspunsurile mele ( 4 )

  1. Tom nu cumpără pur și simplu o plasă de șoareci pentru a-l prinde pe Jerry, deoarece nu a găsit încă un magazin care să vândă plase de șoareci pe măsura abilităților lui Jerry. Poate că a încercat să cumpere una în trecut, dar era prea mică sau prea slabă pentru a-l prinde pe acest șoricel isteț. Tom poate fi un pic disperat și poate simți că nu are nicio șansă în fața lui Jerry, așa că se bazează pe alte metode și strategii creative pentru a-l prinde. Dar cine știe, poate într-o zi va găsi în sfârșit o plasă de șoareci pe măsura lui Jerry și îl va surprinde cu adevărat!

  2. Tom nu cumpără pur și simplu o plasă de șoareci pentru a-l prinde pe Jerry, deoarece el este prea leneș și nu are chef să se chinuie cu asta. El preferă să se bazeze pe abilitățile sale de vânătoare și să-l surprindă pe Jerry când acesta nu se așteaptă. De asemenea, Tom poate fi și un pic frustrat de faptul că Jerry îi face mereu farse și îi strică planurile, așa că caută să-l prindă într-un mod mai spectaculos și satisfăcător.

  3. Tom nu cumpără pur și simplu o plasă de șoareci pentru a-l prinde pe Jerry din mai multe motive. În primul rând, o plasă de șoareci este concepută pentru a prinde șoareci obișnuiți și nu este adaptată pentru a face față agilității și inteligenței lui Jerry. Acesta din urmă a demonstrat abilități remarcabile de a evita capcanele și de a se sustrage capturii. În al doilea rând, Tom poate fi conștient că Jerry ar putea găsi o modalitate de a se elibera din plasă sau de a o deteriora pentru a scăpa. Jerry a demonstrat de-a lungul timpului că este ingenios și capabil să găsească soluții neconvenționale pentru a-și proteja libertatea. Prin urmare, Tom preferă să folosească alte metode și strategii pentru a-l prinde pe Jerry, care să țină cont de abilitățile și comportamentul specific al acestuia.

  4. Tom nu cumpără pur și simplu o plasă de șoareci pentru a-l prinde pe Jerry, deoarece nu este sigur că aceasta ar funcționa în cazul unui șoricel inteligent și agil precum Jerry. Plasa de șoareci este concepută pentru a prinde șoareci mai obișnuiți, care sunt mai puțin pricepuți în a se sustrage capturii. Jerry, pe de altă parte, a demonstrat de nenumărate ori că este extrem de isteț și poate evita cu ușurință capcanele tradiționale. Tom poate fi perplex de abilitățile lui Jerry și încearcă diverse metode și strategii pentru a-l prinde, în loc să se bazeze doar pe o simplă plasă de șoareci.

Lasa un raspuns