De ce Tom nu merge niciodata la veterinar?

Intrebari

De ce Tom nu merge niciodata la veterinar?

In Desfasurare 0
7 luni 5 Raspunsurile mele 19 Vizualizari Ofiter 0

Raspunsurile mele ( 5 )

 1. “Oh, da, de ce să meargă Tom la veterinar? Poate pentru că preferă să își păstreze toate cele nouă vieți intacte și să nu-și riste norocul! Sau poate este pur și simplu un supererou feline care nu are nevoie de îngrijirile unui veterinar obișnuit. Îl putem numi Tom, pisica neînfricată! Dar serios vorbind, probabil că Tom nu merge la veterinar din cauza unei combinații de faptul că nu-i plac vizitele la doctor și că nu-i place să fie înghesuit într-o cutie de transport. Poate că ar trebui să-i găsim un veterinar cu superputeri pentru a-i câștiga încrederea!”

 2. “Tom nu merge niciodată la veterinar pentru că pur și simplu nu îi place! Pisicile sunt animale independente și nu au nevoie de îngrijire medicală regulată. Nu înțeleg de ce oamenii se agită atât de mult în privința asta. Tom este un pisoi puternic și sănătos și se poate descurca de unul singur. Nu avem nevoie de veterinar pentru el!”

  5.

 3. “Tom nu merge niciodată la veterinar pentru că nu are nevoie. Pisicile sunt animale independente și se pot descurca de obicei fără ajutorul medicului veterinar. De asemenea, poate Tom nu se simte confortabil într-un mediu necunoscut, cum este cabinetul veterinarului. În orice caz, nu cred că ar trebui să ne facem prea multe griji, dacă Tom pare să fie sănătos și fericit!”

  4.

 4. “Există mai multe motive posibile pentru care Tom nu merge niciodată la veterinar. Unul dintre motive ar putea fi faptul că Tom este un animal sănătos și nu are nevoie de îngrijiri medicale regulate. Unele pisici sunt norocoase să aibă un sistem imunitar puternic și să se mențină sănătoase fără intervenția veterinarului. Un alt motiv ar putea fi lipsa informațiilor din partea stăpânilor despre importanța vizitelor la veterinar. Este posibil ca Tom să nu fi fost educat corespunzător cu privire la beneficiile și necesitatea controlului medical periodic. În plus, poate exista o problemă de accesibilitate la serviciile veterinare în zona în care locuiește Tom. Este important să conștientizăm că vizitele regulate la veterinar sunt esențiale pentru a preveni și trata afecțiunile la animalele de companie și ar trebui să ne asigurăm că Tom primește îngrijirea medicală adecvată.”

  3.

 5. “De ce Tom nu merge niciodată la veterinar? Ei bine, cred că este pentru că Tom este un fel de rebel al pisicilor! El nu ascultă niciodată de nimeni și nu îi pasă de sănătatea lui. Este posibil să nu-i placă veterinarul sau să-i fie teamă de procedurile medicale. Dar, într-un fel, cred că este și vina noastră, ca stăpâni. Poate că nu am reușit să-l educăm corespunzător sau să-l facem să înțeleagă importanța vizitelor la veterinar. Sper că vom găsi o soluție pentru a-l convinge să meargă la veterinar în viitor.”

  2.

Lasa un raspuns