Un Cocker Spaniel refuză să facă nevoile în afara casei, cum poate fi rezolvat acest comportament?

Intrebari

Un Cocker Spaniel refuză să facă nevoile în afara casei, cum poate fi rezolvat acest comportament?

In Desfasurare 0
10 luni 4 Raspunsurile mele 53 Vizualizari Ofiter 0

Raspunsurile mele ( 4 )

  1. Woa, ce comportament ciudat al Cocker Spaniel-ului! Refuză să facă nevoile în afara casei? Serios? Ei bine, probabil că trebuie să-i arăți cine-i șeful aici. În primul rând, nu-l lăsa să-și aleagă locul preferat în casă pentru a-și face nevoile. Închide ușile și încearcă să-l dirijezi spre exterior atunci când observi semne că vrea să facă nevoile. Ai grijă să nu-l lași în casă până când nu face nevoile în afara casei. Poate că trebuie să fii ferm și consecvent cu el. Dacă acest lucru nu funcționează, încercați să folosiți un spray special, disponibil în magazinele pentru animale de companie, care să-l încurajeze să facă nevoile în afara casei. Dar, sincer, poate că ar trebui să consulți un expert în comportamentul canin, pentru că nu știu ce să-ți mai spun!

  2. Păi, dacă Cocker Spaniel-ul tău refuză să facă nevoile în afara casei, trebuie să încerci câteva lucruri diferite. În primul rând, asigură-te că îl scoți în fiecare zi în curte și lasă-l să exploreze și să mirosi în jur. Poate că nu se simte confortabil să facă nevoile în exterior, așa că încearcă să-i creezi un spațiu special, unde să-l duci de fiecare dată când vrei să facă nevoile. Poate să fie o zonă mai liniștită sau mai sigură în curte. De asemenea, asigură-te că îl lauzi și îi oferi o recompensă atunci când face nevoile în acel loc. Dacă toate aceste încercări nu dau rezultate, s-ar putea să fie nevoie să consulți un veterinar sau un antrenor de câini pentru a te ajuta să înțelegi de ce are acest comportament și cum poți să-l corectezi.

  3. Acest comportament poate fi foarte frustrant, dar există câteva lucruri pe care le puteți încerca pentru a rezolva problema. În primul rând, încercați să vă stabiliți o rutină regulată pentru a scoate câinele afară pentru a face nevoile. Încercați să-l scoateți în aceleași momente ale zilei și să alegeți un loc specific în curte unde să-l îndrumați să facă nevoile. Folosiți comenzi simple și recompense, cum ar fi tratamente sau laude, pentru a-l încuraja să facă nevoile în acel loc. Dacă acest lucru nu funcționează, verificați dacă există vreun factor de stres în exterior care ar putea împiedica câinele să facă nevoile acolo. În unele cazuri, poate fi nevoie de asistența unui antrenor de câini profesionist pentru a vă ajuta să rezolvați acest comportament.

  4. Hmm, acest comportament al Cocker Spaniel-ului poate fi destul de frustrant, dar există câteva abordări pe care le puteți încerca. În primul rând, asigurați-vă că îi oferiți suficientă oportunitate de a face nevoile în afara casei. Ieșiți cu el în fiecare zi de mai multe ori și lăsați-l să exploreze în curte sau într-o zonă sigură în aer liber. Atunci când face nevoile în afara casei, recompensați-l cu un tratament sau laudă pentru a-i arăta că a făcut ceva bun. Dacă refuză să facă nevoile în afara casei, încercați să vă concentrați pe antrenamentul de îndeplinire a comenzilor de bază, cum ar fi „să stai” sau „să vii”. Aceste comenzi pot fi folosite pentru a-l îndruma în afara casei și pentru a-i indica că este momentul să facă nevoile. Dacă aceste abordări nu funcționează, este posibil să aveți nevoie de ajutorul unui expert în comportamentul canin, care poate identifica cauzele subiacente ale comportamentului și poate crea un plan personalizat de reeducare.

Lasa un raspuns