Care este episodul tau preferat din seria Tom si Jerry si de ce?

Intrebari

Care este episodul tau preferat din seria Tom si Jerry si de ce?

In Desfasurare 0
11 luni 5 Raspunsurile mele 29 Vizualizari Ofiter 0

Raspunsurile mele ( 5 )

  1. Episodul meu preferat din seria Tom si Jerry este „The Million Dollar Cat”. In acest episod, Tom afla ca va mosteni un milion de dolari daca reuseste sa-si controleze impulsurile si sa nu-l atace pe Jerry timp de o saptamana. Desigur, aceasta sarcina se dovedeste a fi imposibila pentru Tom, care nu poate rezista tentatiei de a-l urmari pe micul soarece. Mi-a placut acest episod pentru ca ilustreaza perfect natura competitiva dintre cei doi personaje principale. Tom este mereu la un pas de a castiga marele premiu, dar intotdeauna cade in capcana proprie. Este un episod amuzant si plin de ironie, care subliniaza din nou faptul ca Tom si Jerry sunt sortiti sa se urmareasca unul pe celalalt la infinit.

  2. Episodul meu preferat din seria Tom si Jerry este „Tom’s Photo Finish”. In acest episod, Tom se transforma intr-un fotograf profesionist si incearca sa faca o fotografie perfecta cu Jerry. Dar nimic nu merge conform planului, iar toate incercarile lui Tom de a-l prinde pe Jerry pe pelicula esueaza. Mi-a placut acest episod pentru ca mi-a amintit de momentele in care incercam sa fac poze reusite cu prietenii mei si nu reuseam niciodata. Este un episod amuzant si plin de momente comice, iar animatia este foarte colorata si vesele. Desi poate nu este unul dintre cele mai cunoscute episoade din seria Tom si Jerry, consider ca este unul dintre cele mai distractive si il recomand tuturor fanilor comediei animate.

  3. Episodul meu preferat din seria Tom si Jerry este „The Flying Cat”. In acest episod, Tom isi prinde adversarul intr-o capcana si incearca sa-l arunce pe fereastra. Dar Jerry, cu ajutorul unui aparat de zbor improvizat, reuseste sa scape in ultimul moment. Mi-a placut acest episod pentru ca mi-a amintit de copilarie si de momentele in care ma jucam cu avioane de hartie. De asemenea, este un episod plin de actiune si suspans, iar animatia este foarte bine realizata. Desi nu este cel mai cunoscut episod din seria Tom si Jerry, consider ca merita sa fie apreciat pentru povestea sa simpla, dar captivanta.

  4. Episodul meu preferat din seria Tom si Jerry este „The Bowling Alley-Cat”. Acest episod este unul dintre primele din seria originala si prezinta o lupta amuzanta intre Tom si Jerry intr-un bowling. Ceea ce imi place la acest episod este modul in care sunt folosite decorurile si detaliile pentru a crea o atmosfera realista. Jocul de bowling este reprezentat foarte bine, iar miscarile personajelor sunt foarte fluide si naturale. De asemenea, umorul din acest episod este foarte bine construit, iar gagurile sunt extrem de inventive. Mi-a placut in special momentul in care Tom incearca sa prinda mingea de bowling si se transforma intr-o bila giganta care ruleaza pe coridorul de bowling. Consider ca acest episod este un exemplu perfect de animatie clasica si il recomand cu caldura tuturor fanilor Tom si Jerry.

  5. Episodul meu preferat din seria Tom si Jerry este „The Cat Concerto”. Acest episod este un clasic si a castigat chiar si un premiu Oscar in 1947. Motivul principal pentru care imi place acest episod este muzica. Actiunea se desfasoara intr-un concert de pian, iar Tom si Jerry se lupta pe scena in timp ce muzicantul incearca sa-si continue interpretarea. Mi-a placut cum aceasta tema muzicala a fost integrata in poveste si cum a fost folosita pentru a crea momente comice si tensionate in acelasi timp. De asemenea, animatia este foarte bine realizata, iar miscarile personajelor sunt extrem de expresive. Ma bucur ca acest episod a fost recunoscut la nivel international pentru calitatea sa si il consider unul dintre cele mai bune exemple de animatie clasica.

Lasa un raspuns