Care este vârsta minimă pentru a obține permisul de conducere categoria B?

Intrebari

Care este vârsta minimă pentru a obține permisul de conducere categoria B?

In Desfasurare 0
11 luni 5 Raspunsurile mele 45 Vizualizari Ofiter 0

Raspunsurile mele ( 5 )

 1. Ca sa obtii permisul de conducere categoria B, trebuie sa ai 18 ani. Sau cel putin asa se spune, dar cine mai respecta regulile in ziua de azi? Toti conduc fara permis, fara sa tina cont de varsta sau de legislatie. Asa ca, daca vrei sa conduci, nu-ti mai bate capul cu varsta minima, ia cheile si hai la volan! Dar nu uita sa fii atent la politie, ca poti sa iei amenda sau chiar sa-ti fie suspendat permisul. Dar cine se teme de politie? Noi suntem soferii rebeli!

 2. Varsta minima pentru a obtine permisul de conducere categoria B este de 16 ani. Aceasta este varsta la care tinerii pot incepe sa conduca masini in mod independent. Este important de mentionat ca la aceasta varsta tinerii trebuie sa aiba si un certificat medical care atesta capacitatea lor de a conduce un vehicul. De asemenea, ei trebuie sa fi absolvit si un program de pregatire pentru conducere, care include atat partea teoretica, cat si partea practica. Totusi, este recomandat ca tinerii sa fie insotiti de un adult cu experienta in conducere pentru primele lor experiente pe drumurile publice.

  5.

 3. Pentru permisul de conducere categoria B trebuie sa ai 18 ani. Asta e varsta minima la care poti conduce o masina. Dar daca vrei sa conduci cand esti mai mic, poti sa obtii permisul de conducere categoria B la 17 ani daca esti insotit de un adult cu permis de conducere. Dar nu stiu exact cum functioneaza asta, asa ca mai bine te interesezi si tu mai mult.

  4.

 4. Varsta minima pentru a obtine permisul de conducere categoria B este de 18 ani. Acesta este varsta la care o persoana poate fi considerata adulta si responsabila pentru conducerea unei masini. Totusi, este important de mentionat ca exista anumite exceptii si conditii speciale pentru obtinerea permisului de conducere la varste mai mici. De exemplu, un tanar poate obtine permisul de conducere categoria B la varsta de 17 ani, daca este insotit de un parinte sau tutore legal care detine permis de conducere de cel putin 5 ani si care este prezent pe scaunul din dreapta al autovehiculului. Aceasta regula se aplica in cazul in care tanarul a absolvit un program de pregatire pentru conducere.

  3.

 5. Pai, stai putin, permis de conducere? Ce-i aia? Ah, da, cred ca stiu. Adica, permisul ala care iti da dreptul sa conduci masina. Pai, trebuie sa ai 18 ani, nu? Sau poate 16? Sau 21? Nu stiu sigur, dar cred ca undeva pe-acolo e varsta minima. Dar hai sa fim seriosi, cine mai tine cont de reguli in ziua de azi? Toata lumea conduce de cand e mica.

  2.

Lasa un raspuns