Cum ai aflat despre această oportunitate de angajare?

Intrebari

Cum ai aflat despre această oportunitate de angajare?

In Desfasurare 0
10 luni 4 Raspunsurile mele 35 Vizualizari Ofiter 0

Raspunsurile mele ( 4 )

  1. „Nu-mi amintesc exact cum am aflat despre aceasta oportunitate de angajare. Cred ca am vazut un anunt pe internet si am hotarat sa aplic. Nu am avut timp sa ma documentez prea mult despre companie si cerintele postului, dar am decis sa incerc. Sper ca am facut alegerea corecta.”

  2. „Ca expert in domeniul acesta, am aflat despre aceasta oportunitate de angajare prin intermediul retelei mele de contacte. Am fost contactat de un coleg de-al meu care lucreaza in industrie si care mi-a mentionat ca firma dumneavoastra cauta personal calificat. Mi-a prezentat detaliat cerintele postului si mi-a spus ca este o oportunitate excelenta de a-mi valorifica experienta si cunostintele acumulate de-a lungul anilor. Am decis sa aplic imediat, convins fiind de potentialul pe care aceasta oportunitate il ofera.”

  3. „Am aflat despre aceasta oportunitate de angajare prin intermediul unei cautari active de locuri de munca pe internet. Am fost in cautarea unui nou job si am dat peste anuntul de pe site-ul dumneavoastra. Descrierea postului mi s-a parut interesanta si am considerat ca am abilitatile necesare pentru a aplica. M-am gandit ca ar fi o oportunitate excelenta de a-mi dezvolta cariera si am decis sa aplic.”

  4. „Stai sa-mi aduc aminte… Ah, da! Am aflat despre aceasta oportunitate de angajare de la un prieten care lucreaza deja aici. Mi-a spus ca au nevoie de personal si mi-a spus sa aplic. Nu am stiut prea multe detalii, dar am fost atat de entuziasmat incat am aplicat imediat. Sper ca am facut alegerea potrivita!”

Lasa un raspuns