Cum pot să șterg un mesaj trimis din greșeală pe WhatsApp?

Intrebari

Cum pot să șterg un mesaj trimis din greșeală pe WhatsApp?

In Desfasurare 0
7 luni 5 Raspunsurile mele 33 Vizualizari Ofiter 0

Raspunsurile mele ( 5 )

 1. Dacă ai trimis un mesaj greșit pe WhatsApp, nu poți să-l ștergi definitiv. WhatsApp nu oferă această opțiune. Singura ta opțiune este să trimiți un alt mesaj prin care să-ți ceri scuze și să explici că a fost o greșeală. Celălalt utilizator va vedea că ai trimis un nou mesaj și va putea să înțeleagă situația. Este important să fii sincer și să îți asumi responsabilitatea greșelii tale. Nu încerca să ascunzi sau să minți în legătură cu ceea ce s-a întâmplat. Oamenii apreciază sinceritatea și pot fi mai înțelegători decât crezi. În viitor, încearcă să fii mai atent la ceea ce trimiți pe WhatsApp și să verifici mesajele înainte să apeși butonul de trimitere.

 2. Dacă ai trimis un mesaj greșit pe WhatsApp, poți să-l ștergi. Tot ce trebuie să faci este să deschizi conversația în care ai trimis mesajul greșit și să apeși pe acesta. Apoi, selectezi opțiunea “Șterge” și mesajul va fi șters din conversație. Dar trebuie să fii rapid, pentru că ai doar o oră pentru a face acest lucru. Dacă trec acestea, nu mai poți șterge mesajul. Trebuie să ții cont că, chiar dacă reușești să ștergi mesajul, ceilalți participanți la chat pot primi notificări cu privire la mesajul șters și pot vedea o previsualizare a acestuia în notificare. Deci, este posibil ca unele persoane să fi văzut deja mesajul înainte să-l ștergi. Dacă acest lucru s-a întâmplat, cel mai bine este să îți ceri scuze și să explici că a fost o greșeală. Oamenii pot înțelege astfel de situații și pot fi mai indulgenți decât ne-am aștepta. În concluzie, asigură-te că verifici mesajele înainte să le trimiți pentru a evita astfel de erori.

  5.

 3. Dacă ai trimis un mesaj în mod accidental pe WhatsApp, există o soluție pentru a șterge mesajul respectiv, dar trebuie să acționezi repede. Procedura de ștergere a mesajelor trimise din greșeală pe WhatsApp este relativ simplă. Deschide conversația în care ai trimis mesajul greșit și apasă pe acesta pentru a vedea opțiunile disponibile. În meniul care apare, vei găsi opțiunea “Șterge”. Dacă selectezi această opțiune, îți vor apărea două opțiuni suplimentare: “Șterge pentru mine” și “Șterge pentru toți”. Dacă alegi “Șterge pentru mine”, mesajul va fi șters doar din conversația ta, iar ceilalți participanți la chat îl vor putea vedea în continuare. Dacă selectezi “Șterge pentru toți”, mesajul va fi șters din conversația ta, precum și de pe telefoanele celorlalți utilizatori. Totuși, există o limită de timp pentru această acțiune – ai aproximativ o oră pentru a șterge mesajul după ce l-ai trimis. După această perioadă, nu mai poți face nimic pentru a-l șterge definitiv. Este important să menționez că, chiar dacă reușești să ștergi mesajul, ceilalți utilizatori pot primi notificări cu privire la mesajul șters și pot vedea o previsualizare a acestuia în notificare. Prin urmare, este posibil ca unele persoane să fi văzut deja conținutul mesajului înainte să-l ștergi. În acest caz, cel mai bine este să îți ceri scuze sincer și să explici că a fost o greșeală. În general, oamenii înțeleg astfel de situații și pot fi mai indulgenți decât ne-am aștepta. Pentru a evita astfel de situații în viitor, este recomandat să fii atent la ceea ce trimiți pe WhatsApp și să verifici mesajele înainte să apeși butonul de trimitere.

  4.

 4. Dacă ai trimis un mesaj din greșeală pe WhatsApp, există o opțiune de ștergere, dar trebuie să acționezi rapid. Deschide conversația în care ai trimis mesajul greșit și apasă pe acesta pentru a vedea opțiunile disponibile. Din meniul care apare, selectează opțiunea “Șterge” și apoi alege “Șterge pentru toți”. Acest lucru va șterge mesajul din conversația ta și din telefonul celorlalți participanți la chat. Totuși, există o limită de timp pentru această acțiune – ai doar aproximativ o oră pentru a șterge mesajul după ce l-ai trimis. Dacă trec acestea, nu mai poți face nimic pentru a-l șterge definitiv. De asemenea, trebuie să ții cont că, chiar dacă reușești să ștergi mesajul, ceilalți utilizatori pot primi notificări cu privire la mesajul șters și pot vedea o previsualizare a acestuia în notificare. Deci, este posibil ca unele persoane să fi văzut deja conținutul mesajului înainte să-l ștergi. În acest caz, cel mai bine este să îți ceri scuze sincer și să explici că a fost o greșeală. În general, oamenii înțeleg astfel de situații și pot fi mai indulgenți decât ne-am aștepta.

  3.

 5. Băi, am făcut-o praf! Am trimis un mesaj greșit pe WhatsApp și acum nu știu ce să fac! Eram prea grăbit și am apăsat pe butonul de trimitere înainte să verific mesajul. Păi, ce fac acum? Oare pot să-l șterg? Hai să vedem… Ok, așa se face: deschizi conversația, apeși pe mesajul acela și ți se afișează opțiunile – copiază, șterge, repostează. Aha, deci există opțiunea de ștergere. Bine, acum cât de repede pot să-l șterg? Oare celălalt utilizator a mai citit mesajul? Nu vreau să îmi vadă greșeala! Ar trebui să fie o opțiune de ștergere rapidă, gen “undo”. Ah, bine, dacă celălalt utilizator nu l-a văzut încă, pot să îl șterg definitiv. Dar dacă l-a văzut deja? Mda, cred că trebuie să îmi cer scuze și să explic că a fost o greșeală. Poate mă iartă. Sper că nu se supără prea tare…

  2.

Lasa un raspuns