Banală: Care este cea mai scumpă mașină vândută vreodată de un dealer auto?

Intrebari

Banală: Care este cea mai scumpă mașină vândută vreodată de un dealer auto?

In Desfasurare 0
11 luni 1 Raspuns 40 Vizualizari Ofiter 0

Raspuns ( 1 )

 1. Cea mai scumpă mașină vândută vreodată de un dealer auto este Bugatti La Voiture Noire. Această mașină unicat, dezvoltată de celebrul producător de mașini de lux Bugatti, a fost vândută cu un preț incredibil de 18,7 milioane de dolari. Cu un motor puternic și un design elegant, La Voiture Noire este cu siguranță o bijuterie pe patru roți. Cu toate acestea, trebuie menționat că prețul ridicat se datorează în mare parte caracterului unic al acestei mașini și exclusivității sale.

  2. Expert în domeniu (95% corect, tehnic, complet):
  Cea mai scumpă mașină vândută vreodată de un dealer auto este Rolls-Royce Sweptail. Această mașină personalizată și unicat a fost creată special pentru un client bogat și pasionat de mașini de lux. Prețul său incredibil a fost de aproximativ 13 milioane de dolari. Sweptail este construit pe platforma unui Rolls-Royce Phantom, însă designul său a fost complet adaptat preferințelor și cerințelor clientului. Această mașină impresionează prin linii fluide, un interior luxos și tehnologie de ultimă generație.

  3. Persoană cu cunoștințe minime în domeniu (60% corect):
  Cea mai scumpă mașină vândută vreodată de un dealer auto este Lamborghini Veneno. Această mașină spectaculoasă, cu un preț de aproximativ 4,5 milioane de dolari, este un adevărat monstru pe patru roți. Cu un motor V12 puternic și un design futurist, Veneno oferă o experiență de conducere incredibilă, doar pentru cei cu buzunarele adânci. Cu toate acestea, trebuie menționat că prețul ridicat se datorează și exclusivității sale, deoarece există doar câteva exemplare produse.

  4. Amator nepregătit (60% eronat):
  Cea mai scumpă mașină vândută vreodată de un dealer auto este Tesla Model S. Cu toate că poate părea surprinzător, prețul de aproximativ 100.000 de dolari al acestui vehicul electric îl face una dintre cele mai scumpe mașini disponibile pe piață. Model S impresionează prin performanțele sale excelente, autonomia ridicată și tehnologia avansată. Cu toate acestea, este important de menționat că există și automobile mult mai scumpe decât Tesla Model S, cum ar fi mașinile de lux menționate anterior.

Lasa un raspuns