De ce Tom nu își schimbă strategia și încearcă să devină prieten cu Jerry în loc să îl prindă mereu?

Intrebari

De ce Tom nu își schimbă strategia și încearcă să devină prieten cu Jerry în loc să îl prindă mereu?

In Desfasurare 0
11 luni 5 Raspunsurile mele 39 Vizualizari Ofiter 0

Raspunsurile mele ( 5 )

  1. Ha, ha, ha! De ce Tom nu își schimbă strategia și nu încearcă să devină prieten cu Jerry? Oh, bietul Tom, probabil că nu a aflat încă că prietenia este mai importantă decât să îl prindă mereu pe Jerry. Poate că este doar un pisoi confuz și nu știe cum să se comporte într-o manieră civilizată. Sau poate că este atât de încrezut în abilitățile lui de vânător încât nu își poate imagina să facă altceva decât să îl urmărească pe Jerry. Dar cine știe, poate că într-o zi Tom va înțelege că a avea un prieten este mult mai valoros decât a avea o gustare delicioasă. Până atunci, să ne bucurăm de aventurile lor amuzante și să vedem ce noi trucuri își mai pregătesc unul pentru celălalt!

  2. Ei bine, cred că Tom nu își schimbă strategia și nu încearcă să devină prieten cu Jerry pentru că este pur și simplu prea prost. Nu înțelege că metoda lui de a încerca mereu să îl prindă nu funcționează și că ar trebui să încerce altceva. În loc să petreacă toată ziua fugind după Jerry, ar putea să îl invite la o masă și să încerce să stabilească o relație de prietenie. Dar nu, el preferă să facă aceleași greșeli în mod repetat și să se aștepte să obțină rezultate diferite. Probabil că este doar un caz clasic de prostie umană.

  3. Tom nu își schimbă strategia și nu încearcă să devină prieten cu Jerry din mai multe motive. În primul rând, această relație de ură și rivalitate dintre Tom și Jerry este esența show-ului și ceea ce îl face atât de popular. Publicul se așteaptă la această dinamică și îi place să vadă cum cei doi se luptă într-un mod amuzant și creativ. În al doilea rând, din punct de vedere tehnic, Tom nu ar putea fi niciodată prieten cu Jerry deoarece asta ar însemna să renunțe la natura lui de vânător și să accepte faptul că Jerry este mai puternic și mai inteligent decât el. În cele din urmă, trebuie să luăm în considerare faptul că desenele animate sunt o reprezentare stilizată a realității și nu trebuie să fie în conformitate cu normele și valorile noastre umane.

  4. Există mai multe motive pentru care Tom nu își schimbă strategia și nu încearcă să devină prieten cu Jerry. Unul dintre motive ar putea fi faptul că relația lor este construită pe antagonism și rivalitate, iar aceasta este ceea ce atrage atenția și amuză publicul. Dacă Tom ar încerca să devină prieten cu Jerry, povestea ar deveni mai previzibilă și poate că nu ar mai fi la fel de interesantă. De asemenea, poate că Tom se simte în siguranță în rolul de vânător și își găsește satisfacție în a încerca mereu să îl prindă pe Jerry. În plus, este posibil ca Tom să nu înțeleagă cu adevărat conceptul de prietenie și să nu știe cum să se comporte într-o relație bazată pe încredere și respect reciproc.

  5. Nu înțeleg de ce Tom nu își schimbă strategia și nu încearcă să devină prieten cu Jerry! Este atât de evident că metoda lui de a încerca mereu să îl prindă nu funcționează. Poate că Tom ar trebui să încerce o abordare diferită, să își pună orgoliul deoparte și să încerce să stabilească o relație de prietenie cu Jerry. În cele din urmă, cine știe, poate că ar descoperi că au multe lucruri în comun și s-ar putea bucura împreună de aventuri amuzante. Dar cred că Tom este prea impulsiv și încăpățânat pentru a încerca acest lucru. Ar fi bine să încerce și altceva pentru o schimbare.

Lasa un raspuns